Zoeken naar douane opleiding mbo

douane opleiding mbo
Douane werk - Werken bij de Belastingdienst.
Dat kan alleen met medewerkers die een scherpe blik hebben, in complexe situaties het overzicht bewaren en doortastend optreden. Herken jij jezelf hierin en heb je een vmbo-gl, vmbo-tl of mbo 3-diploma? Dan ligt bij de Douane de wereld aan je voeten.
douane opleiding mbo
Werken bij de FIOD - FIOD.
Dan kom je niet in aanmerking voor de functie. Je krijgt ook een interne opleiding opsporingsbevoegdheid, en eventueel een recherche-opleiding. Voordat je bij ons aan de slag kunt, moet je deze opleidingen met goed gevolg afronden. Stageplaatsen, afstudeeropdrachten of bijbaan. Ben je op zoek naar een stageplaats, afstudeeropdracht of bijbaan? De FIOD biedt ruimte voor bachelor- en masterstudenten. Op deze pagina komen vacatures voor stages te staan, houd deze site dus goed in de gaten. Is er nog geen vacature, maar heb je een uitgewerkte onderzoeksvraag waarmee ook de FIOD haar voordeel kan doen, stuur dan dit voorstel met je cv en motivatie op naar: fiod.science@belastingdienst.nl. Op dit moment zijn er geen vacatures voor stages. Eerder gepubliceerde stage- of afstudeeropdrachten.: Werkstudent Anti Money Laundering Centre voorjaar 2022. Onderzoeksproject Visual Scene Recognition winter 2021. Werkstudent inventarisatie mandaten zomer 2021. Werkstudent Juridische zaken FIOD zomer 2021. Communicatie bijbaan voorjaar 2021. Afstudeeropdracht HBO: Onderzoekstage HBO Media, Communicatie, Marketing, Creative business. Onderzoeksproject: Financial Crime Scripting. Communicatie: uitbreiding zoekfunctionaliteit IDEA platform voorjaar 2020. Cybercrime: evidence based opsporing voorjaar 2020. Op deze pagina. Terug naar boven pijl_omhoog. Over de FIOD. Over deze site. delta_rechts Over de Belastingdienst. delta_rechts Werken bij de Belastingdienst.
douane opleiding mbo
Werken als douanier Zakelijk: Banen.
Bij de grens met België en Duitsland kan het verkeer tegenwoordig gewoon doorrijden, maar de douane houdt wel regelmatig steekproeven om na te gaan of er geen illegale goederen het land ingevoerd worden. Opleiding tot douanier. Bij de douane zijn zowel hoger als lageropgeleide medewerkers nodig.
itmg.nl
Douane Cursussen Trainingen ROC.nl.
Een cursus douane is relevant voor iedereen die genteresseerd is in het werk en de verantwoordelijkheid die het representeert. Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen. Onderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie. Opleiding Instituut Kosten. Beveiliger Verkort MBO.
fysiotherapiesuri.nl
Werken als declarant WerkCentrale Nederland. Werken als declarant WerkCentrale Nederland. clock-o. map-marker. calendar. facebook-square. linkedin-square. money.
Werken als declarant kan dan ook een mooie groei betekenen. Kan ik als douane declarant Schiphol of Rotterdam nog cursussen volgen? Een startende declarant kan onze basiscursus expediënt volgen. Hierbij leer je de basisbegrippen van de logistieke keten, logistieke documenten, douaneaangifte en incoterms leveringsvoorwaarden. Deelname is bijna een baangarantie. De opleiding van junior customs consultant of junior declarant is ook een mogelijkheid.
douane opleiding mbo
Mbo-opleidingen Rotterdam Zadkine. Combined Shape.
Wil jij een mbo-opleiding volgen in de richting van Techniek, Laboratorium en ICT? Je vindt alle opleidingen op de website van het Techniek College Rotterdam. Ga naar Techniek College Rotterdam. School Stage BOL. Assistent dienstverlening en facilitair. Assistent dienstverlening en zorg.
franksweegersmakelaardij.nl
Medewerker Douane Landelijk Tactisch Centrum.
Kijk voor meer informatie over de verschillende processen op Douane-inzicht of op fitvoorbrexit Recruitment. Ben jij de medewerker Douane die we zoeken? Dan voldoe je in ieder geval aan onderstaande functie-eisen. Je bent in het bezit van een vmbo tl-diploma óf mbo 3-diploma bij voorkeur in de richting handhaving, toezicht veiligheid óf in een financieel of juridisch administratieve richting.
schoonheidssalondenhelderarsenaal.nl
Medewerker Douane: Salaris, Opleiding, Taken Vaardigheden.
Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Medewerker Douane. Hoe word je een Medewerker Douane? Voor de instapfunctie van Medewerker van de Douane is een MBO opleiding in fiscale richting genoeg. Voor de hogere functies binnen de Douane gelden en hogere opleidingseisen. Er zijn ook gerichte douaneopleidingen te volgen, om je te specialiseren in het beroep. Hierdoor krijg je een groter stempel van betrouwbaarheid en leer je meer over het beroep zelf. Opleidingen Medewerker Douane. Douane en BTW op dinsdag 21 en 28 juni 2022. Btw en douanevraagstukken in de internationale handel. De vakgebieden douane en btw zijn sterk in elkaar verweven. Veel ondernemingen worden geconfronteerd met complexe douane- en btw verplichtingen bij in- en.
Luchtvrachtspecialist Niveau 4 BOL Piloot Vliegtuig.
de volgende vakken gegeven: Douane, Economie, Gevaarlijke stoffen en, IATA dangerous goods, Kwaliteitsmanagement, Personeel en organisatie, Luchtvaartlogistiek, Security awareness en natuurlijk Topografie. Om te worden toegelaten tot deze opleiding moet je voldoen aan een van de volgende eisen.: Vmbo-diploma T leerweg. Overgangsbewijs naar 4 havo/vwo. Mbo-diploma van een soortgelijke opleiding op niveau 3. Je kunt na je opleiding bijvoorbeeld aan de slag bij een luchtvaartmaatschappij, luchtvrachtexpediteur, vrachtafhandelbedrijf, luchtvrachtagent of import / exportbedrijf. Duur van de opleiding. De opleiding duurt 3 jaar. MBO College Airport.
Douane Opleiding vacatures in Schiphol Careerjet.
Plaats een vacature. Douane Opleiding vacatures in Schiphol. 30 vacatures binnen 10 km. Administratief douane medewerker. € 2.400-2.800 per maand. Administratie SCHIPHOL-RIJK 40 uren/week Mbo €2400 - €2800 per maand 12-11-2022 Haal jij energie uit nauwkeurig werken en strak te sturen op afwijkingen?

Contacteer ons