Zoeken naar opleiding coach mbo

opleiding coach mbo
Coaching - Cursussen Trainingen ROC.nl.
Zo kun je tijdens een training leren om te leven in het moment, zodat je innerlijke rust krijgt en je beter kunt concentreren. Of wat dacht je van een cursus waarmee je meer passie kunt vinden in je werk of een cursus zelfvertrouwen? Misschien ben je al coach of wil je aanvullende cursussen of trainingen op dit gebied volgen. De coachingsopleidingen die je hier vindt zijn bijvoorbeeld.: cursussen voor budgetcoaching.; trainingen voor coachend leidinggeven.; coachingscursussen voor gesprekstechnieken.; opleidingen tot jobcoach of relatiecoach. Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen. Onderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie. Opleiding Instituut Kosten. Coachingsvaardigheden: praktische basistechnieken. Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Heerenveen, Live Online, Rotterdam, Utrecht, Zwolle. Mental Coach - Allround. Mental Coach Allround. opleiding Allround Coach. opleiding Kindercoach Kinderpsychologie. opleiding Life Coach E-coaching. opleiding Mental Coach. opleiding Professional Organizer Opruimcoach. opleiding Rouwbegeleiding Stervensbegeleiding. opleiding Specialisatie Wandelcoach voor coaches. opleiding Sportpsychologie en Coaching. opleiding Wandelcoach compleet. Rouw- en Verliescoach. Den Haag, Groningen, Live Online, Rotterdam, Utrecht, Zwolle. Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd. De heer Mevrouw.
seo backlinks 2019
Trainer-Coach/Leefstijladviseur Mbo-4 - Wellness leisure - Bedrijfsgroepen van het Da Vinci College - Davinci Bedrijfsgroepen en trainingen.
Diploma mbo 4 bbl Sport Bewegen Trainer Coach. De vak-trainingen zijn ontwikkeld binnen het kwalificatiedossier voor de opleiding met crebocode 95294. Vanaf augustus 2016 wordt de crebocode voor de opleiding 25414. Het kwalificatiedossier kun je inzien op de site van de SBB.:
opleiding coach mbo
Ontwikkelingsgericht coachen in vo en mbo Postbachelorcursus Hogeschool Utrecht.
Voor individuele leidinggevenden en opleiders en teams uit het onderwijs biedt dit traject een concreet houvast voor het versterken van reflectie, compassie en dialoog. Volg een masterclass, module of leergang bij Hogeschool Utrecht. Leidinggevenden en opleiders leren om ontwikkelingsgericht te denken, te voelen en te handelen. Je leert je richten op het hier en nu en op ontwikkeling, in plaats van problemen en oplossingen. Je bevordert hiermee zelfsturing, reflectie, compassie en dialoog bij jezelf en je collegas. Door jouw identiteitsontwikkeling en vermogen om oordelen en angsten om te zetten in realisme en vertrouwen neem je collegas mee in een positieve mindset en flow. Handig om te weten. Start In overleg. Lesdata In overleg. Studie-investering Minimaal 1 dagdeel. Kosten € 1000 vrij van btw. Locatie Padualaan 97 Utrecht, Incompany. Diploma Certificaat met de studie-investering. Prijsinformatie De masterclass kost circa 1000 euro, de module en maatwerktraject evenredig het aantal dagdelen. Zin om te beginnen met deze opleiding?
MBO Coachend leidinggeven in Zorg en Welzijn - MBO diploma in 6 mnd.
Doelgroep MBO Coachend leidinggeven in Zorg en Welzijn. Deze opleiding MBO Coachend leidinggeven in Zorg en Welzijn is ontwikkeld voor iedere startende teamleider en leidinggevende in Zorg en Welzijn of voor mensen die op korte termijn deze functie willen gaan bekleden.
OPLEIDING COACH IN HET ONDERWIJS Post-HBO - coachen van docenten en leerkrachten - Landelijke Organisatie voor Coaching in het onderwijs.
De opleiding tot coach in het onderwijs bestaat uit 10 bijeenkomsten in ongeveer 9 maanden. De bijeenkomsten hebben een tussentijd van ongeveer 3 weken zodat het geleerde geoefend kan worden in de praktijk. In welke steden kan men de opleiding Coach in het onderwijs volgen? Op dit moment wordt de opleiding Coach in het onderwijs door de Landelijke Organisatie voor Coaching in het onderwijs in zes steden aangeboden: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Zwolle en Groningen.
Opleiding voor coaches in het onderwijs Martie SlooterAcademie.
FAQ de zes rollen-app. Voor: Leidinggevenden en startende coaches in het onderwijs PO, VO, MBO. Duur: 45, dag. Data: gestart nieuwe data volgen. Tijden: 10.00-16.00 uur, laatste bijeenkomst van 13.30-17.00 uur. Trainer: Martie Slooter. Locatie: regio Utrecht of online, afhankelijk van de richtlijn van het RIVM. Prijs: 171500, incl. digitale materialen, koffie/thee en lunch. Inclusief het boek Het geheim van een goede coach van Martie Slooter 2010. Vakinhoudelijk: 0 uur. Vakdidactisch: 0 uur. Pedagogisch: 0 uur. Brede professionele basis: 46 uur. Totaal: 46 uur. Opleiding voor coaches in het onderwijs de basis.
Verkorte opleiding Onderwijskundig i-Coach.
Onderwijskundig i-Coach in het PO, VO MBO. Met aansluiting op een Post-HBO jaar opleiding. Geschikt voor iedereen werkzaam in het PO/VO/MBO met een interesse in ICT. In 2022 wordt Digitale Geletterdheid een apart leergebied, ben jij er klaar voor? Word hét aanspreekpunt voor didactische en technische vragen binnen de organisatie. Gratis boek Effectief leren met ICT." Schrijf me in voor deze opleiding. Begeleid leraren naar effectief digitaal onderwijs. Brochure Schrijf in. 8 februari - 17 mei 2023. BCN Utrecht Daltonlaan.
Opleidingen Coaching en Psychologie Scheidegger Scheidegger.
Met coaching adviseer je mensen in het dagelijks leven en breng je ze in beweging. Wil je een praktijkgerichte opleiding tot coach volgen? In het HBO-programma Coaching ga je in 6 maanden aan de slag met het vergroten van je overtuigings- en beïnvloedingsvaardigheden.
Opleiding Life Coach Word Life Coach binnen 1 jaar NTI.
Natuurlijk leer je ook de kunst van het coachen. Je past de beste coachingstechnieken toe, weet hoe je cliënten het beste benadert en zorgt dat gesprekken lekker lopen. Na afloop van de leefstijlcoach opleiding heb je alle kennis in huis om aan de slag te gaan als zelfstandig life coach. Extra online begeleiding! Vergroot je slaagkans met Plus. Heb je behoefte aan extra begeleiding of start je met STAP? Kies dan voor de Plus-variant en volg extra online lessen met een ervaren docent. Met Plus verhoog je de kans op succesvol afronden van de opleiding en kan jij dus zorgeloos studeren! Hulp bij studiekeuze. Twijfel jij of deze studie bij je past? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs.: Chat met NTI.
Coaching opleiding Onderwijs Leerkrachten Avans.
Bekijk dan onze Masterclass professioneel coachen. Opleiding Oplossingsgericht of krachtgericht coachen voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of mbo? Een krachtgerichteen oplossingsgerichte coaching opleiding heeft zijn waarde in het onderwijs al ruimschoots bewezen. Een coach op school kan namelijk het beste uit andere onderwijsprofessionals halen. Zowel leerkrachten/docentenals intern begeleiders, coördinatoren en schoolleiders kunnen hun vaardigheden in coachend begeleiden vergroten.Ons aanbod sluit hier namelijk naadloos op aan met de volgende opleidingen: Coachen en begeleiden in het onderwijs en Teamcoaching. Onze docenten geven je de juiste training en begeleiding om je coachvaardigheden en coachende grondhouding te ontwikkelen, zodat jij een goede coach in het onderwijs wordt. Inhoud per coaching opleiding. Wil je in jouw werk beter kunnen optreden als coach? School jezelf bij door je in te schrijven voor onze opleiding tot coach op post hbo-niveau.

Contacteer ons