Meer resultaten voor doktersassistente

doktersassistente
MBO Doktersassistent Opleiding Niveau 4 NTI.
Examen doen als jij er klaar voor bent. Vrije tijd als jij daar zin in hebt! Om toegelaten te worden tot de mbo Doktersassistente opleiding dien je in het bezit te zijn van een van de volgende diploma's' of bewijzen.:
Doktersassistente gezocht? HuisartsenHulp is het antwoord.
Wanneer uw doktersassistent tijdelijk uitvalt, dan kunt u bij ons terecht voor passende vervanging. Ook als u op zoek bent naar een vaste doktersassistente voor uw praktijk kunnen wij u helpen met de werving en selectie. Na uw aanvraag gaan wij direct voor u op zoek en luisteren daarbij vooral naar uw wensen en behoeften.
Mbo opleiding Doktersassistent Rijn IJssel.
Als doktersassistent help je de arts bij kleine medische ingrepen, voer je zelfstandig diverse medisch-technische handelingen uit en verzorg je de administratie. Van kleins af aan ben ik al gek op de zorg. Kijkend naar tv-programmas over doktersassistenten waren de acteurs rolmodellen voor mij.
Opleiding MBO Doktersassistent, behaal een erkend MBO 4 diploma LOI.
Als doktersassistente moet je hulpvaardig en alert zijn, goed kunnen schakelen en op betrouwbare en respectvolle wijze kunnen omgaan met vragen van patiënten. In het dagelijks werk krijg je te maken met allerlei mensen en voer je verschillende taken uit.
Doktersassistent Wikipedia.
De opleiding tot doktersassistente is in België niet zo bekend. Ook op schijnbaar Belgische websites gaat het om Nederlandse opleidingen, die in dagonderwijs, maar vaker in privé-onderwijs door middel van schriftelijke cursussen, worden aangeboden. Hier is dus veel vaker sprake van het beroep van medisch secretaresse.
Doktersassistent niveau 4 Hoogeveen Alfa-college. Alfa-college. Alfa-college.
Zorg en welzijn. HOOGEVEEN, BOL, BBL, niveau 4, opleidingsduur 3 jaar Doktersassistent. Voor de BOL-opleiding Doktersassistent kun je je nog aanmelden. Er is echter beperkt plek dus wacht niet te lang met aanmelden. Als doktersassistent heb je een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden.
Doktersassistente vacatures september 2020 Indeed.nl.
We zoeken een toegewijde collega die enthousiast is over het vak van doktersassistente. Je beschikt over een diploma doktersassistente MBO niveau 4, ervaring. Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Groepspraktijk Huisartsen Nederweert Vacatures in Nederweert.
Opleiding doktersassistent bol Koning Willem I College.
Daarnaast krijg je op het college algemene vakken: Nederlands, Engels, rekenen en loopbaan en burgerschap. Iedere opleiding heeft keuzedelen. Keuzedelen geven je opleiding een meerwaarde. Je kunt kiezen voor verbreden of verdiepen in het beroep zodat je interessanter wordt voor de arbeidsmarkt.
Doktersassistent bol.
Uit cijfers van een onafhankelijke organisatie als S-BB, UWV of CentERdata blijkt dat je met deze opleiding een grote kans op werk hebt in de regio Zuidoost-Brabant. Het gaat hierbij om een inschatting van de kans op werk op het niveau en binnen het vakgebied van de opleiding, als je de opleiding afrondt binnen de normale studieduur.
Noorderpoort Doktersassistent 25473.
Vijftien procent van je studietijd is gereserveerd voor keuzedelen. We passen het aanbod aan keuzedelen regelmatig aan, zodat je tijdens je opleiding altijd een actuele en uitgebreide keuze hebt. Als de keuzedelen voor het eerste jaar van deze opleiding al bekend zijn, zie je hieronder een selectie. Keuzedelen voor deze opleiding.: Doorstroom naar HBO Gezondheidszorg.

Contacteer ons