Zoeken naar douane opleiding mbo

douane opleiding mbo
Medewerker Douane fysiek toezicht Haven Rotterdam Vacatures Talent Gezocht!
In jouw rol als medewerker Douane is het belangrijk dat je een goede lichamelijke conditie hebt en goed presteert op de shuttle run. En omdat ook wij willen dat je goed voorbereid aan de slag kunt in je nieuwe functie, krijg je van ons een opleiding: een pittige, én ook heel leerzame periode waarin je al veel nieuwe collegas kunt leren kennen! Als je de opleiding succesvol hebt afgerond, kom je bij ons werken. Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe collega van Cor? Je hebt een vmbo tl-diploma, vmbo-gl diploma óf mbo 3-diploma, bij voorkeur in de richting handhaving, toezicht veiligheid óf in een financieel of juridisch administratieve richting.
Luchtvrachtspecialist niveau 4 TKMST.
Terug naar zoekresultaten. ROC van Amsterdam MBO College Airport. Niveau Niveau 4. Duur 3 jaar. Is dit beroep iets voor jou? Als luchtvrachtspecialist vervul je een belangrijke rol in het logistieke proces op een luchthaven. Je bent een echte spin in het web. Je verzorgt de inside sales. Je hebt contact met klanten, de douane en/of andere overheidsinstanties en interne operationele afdelingen, waarbij je overleg hebt over offertes en over de organisatie van het logistieke proces. Bij structurele problemen of klachten zorg je dat je deze pro-actief oppakt om deze voor alle partijen op te lossen. Hierbij werk je nauw samen met jouw collega's' en met andere afdelingen. Je hebt een helikopter functie. Pro-actief klantgericht werken, goed netwerken intern, commerciële en communicatieve vaardigheden zijn zeer belangrijke vaardigheden. Uiteraard is het werken met algemene en specifieke software een absolute must. Hoe ziet de opleiding eruit?
Vacatures douane opleiding mbo in rotterdam Trovit.
Vacatures douane opleiding mbo in rotterdam. 1-15 van de 42. customer service medewerker 2. Capelle aan den IJssel 1. Minder dan 15 km. Minder dan 25 km. Minder dan 50 km. Minder dan 75 km.
Welke opleiding is geschikt om bij de douane te gaan werken? Springest.
KGH Douaneopleidingen Nederland. Hoe kan ik vanuit Zorg en Welzijn MBO niveau 2 doorstromen naar de opleiding Douane? Gesteld door zeliesha husain. Ik wil graag aan de slag bij de douane om paspoorten te controleren. Welke opleiding moet ik volgen?
Hoe ver wil jij komen? Zadkine. Combined Shape.
Startcollege Start met succes! Techniek en Technologie Mbo-opleidingen techniek en technologie. Opleidingen Techniek College Rotterdam. Educatie Taal en inburgeren. Volwassenenonderwijs Vavo, cursussen en trainingen. Opleidingen Voor volwassenen. Nog geen idee wat je wilt gaan doen? Best lastig he? Een opleiding kiezen.
CST Nederland.
CST Nederland verzorgt de basisopleiding declarant waarmee jongeren een goede start kunnen maken in de logistieke sector. Hiermee kan men aan de slag bij veel bedrijven in de logistieke sector als assistent declarant. Denk hierbij onder andere aan expediteurs, douane of logistieke dienstverleners.
Coördinator havenlogistiek KiesMBO. KiesMBO.
Je krijgt les in havenlogistiek, hoe de douane werkt en welke documenten nodig zijn bij transport door de haven. Gevaarlijke stoffen worden ook getransporteerd, daar gelden speciale regels voor. Die leer je kennen. In dit beroep heb je veel contact met internationale klanten, de talen Engels en Duits komen dan ook voorbij. De vakken Nederlands, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren. Wanneer word je toegelaten? In het algemeen kun je de opleiding starten met.: Vmbo: een diploma in de kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg mavo. Mbo: een diploma in de basisberoepsopleiding mbo niveau 2.
Mbo-opleiding Manager havenlogistiek STC mbo college Rotterdam.
Tijdens je opleiding krijg je vakken als: Inkomende en uitgaande goederen, Commerciële afdeling, Container Control, Wilde vaart, Lijnvaart, Documentatie, Boeking/inside sales, Douane, Zee en luchtvracht, Opslag en distributie, Havenlogistiek, Gevaarlijke Stoffen, Portbase, Softpak, Economie, Personeel en organisatie, Loopbaan en burgerschap, Nederlands, Duits en Engels. Op de website van het SBB kun je informatie vinden over je kansen op werk en stage. Leuk om te weten. Veel van onze studenten blijven uiteindelijk werken bij het bedrijf waar ze stage hebben gelopen. Tijdens je opleiding ga je regelmatig op excursie naar een bedrijf, bezoekje een beurs, organiseren we een introductieweek havenlogistiek, excursies in binnen en buitenland en zelfs een skivakantie. De voorlichting van het STC mbo college gaat online door!
Dringend gezocht: Douane opleiding en leren September 2020 218040 actuele jobs voor Douane opleiding en leren Jooble.
Werk je momenteel? Of wil je switchen van mbo opleiding. 29 dagen geleden. Adviseur planning en control Douane. 3.256 5.003 per maand. Functieomschrijving Mijn" kennis en kunde zijn van groot belang voor de managementrapportages en diverse projecten binnen de Douane.
Welk niveau heb je nodig om een douane opleiding te volgen? GoeieVraag.
Mensen die 39achter; de schermen39; werken bij de Douane, dragen geen uniform. Ga je dus als medewerker Douane aan de slag binnen het fysiek toezicht, dan heb je minstens een vmbo-gl, vmbo-tl of mbo 3-diploma. @Ajai1234, Bedoel je letterlijk alleen een douaneopleiding volgen: daarvoor is geen speciale opleiding vereist.

Contacteer ons