Op zoek naar management opleiding hbo?

management opleiding hbo
HBO-opleiding Management Skills Schoevers Deeltijd.
Word je toegelaten tot de opleiding HBO Associate degree Officemanagement of HBO Bachelor Executive Officemanagement, dan ontvang je vrijstelling voor de overeenkomstige modules. De module Effectief communiceren en beïnvloeden sluit je af met een mondeling examen. De overige modules worden afgerond met een praktijkgerichte opdracht. Na een succesvolle afronding van alle modules ontvang je het zeer gewaardeerde Schoevers-diploma HBO Management Skills.
HBO opleiding International Tourism Hospitality Management.
Dat dit werkt, blijkt uit de praktijk Je kunt dus je diploma versneld halen! Opleiding in toerisme en hospitality Versneld HBO: vanaf 2 jaar en 9 maanden Vestiging Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Groningen of Utrecht. Brochure aanvragen Aanmelden Open dagen. International Tourism Hospitality management.
HBO-bachelor Management, titel Bachelor of Arts LOI.
De opleiding HBO Middle Management van LOI Hogeschool geldt als toelatingsprogramma voor deze bachelor. Op basis van het behaalde diploma kun je doorstromen naar de volledige bachelor. Je moet op het moment van doorstromen wel 21 jaar of ouder zijn.
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger.
HBO-opleidingen Management en Bedrijfskunde. Heb jij de ambities voor een HBO Management opleiding? Als het jouw droom is om manager te worden of als je graag een leidinggevende functie wilt, dan zijn. Top 5 opleidingen. 1 HBO Projectmanagement. 2 HBO Manager in de Zorg.
Praktijkgerichte Horeca management opleiding Linnartz opleidingen.
Aan de hand van dit gesprek kunnen we vaststellen of deze Horeca Hotel Management opleiding geschikt is voor jou of dat er andere MBO of HBO horeca cursussen of hotelmanagement opleidingen passender zijn. Misschien heb je, op basis van je vooropleiding, recht op vrijstellingen.
Deeltijdopleiding Management in de zorg HBO.
Om de stap van zorgverlener naar het management te maken, kun je kiezen voor de hbo-deeltijdopleiding Management in de Zorg. Maar worden jouw arbeidskansen beter na HBO Management in de Zorg? HBO Fysiotherapeut en Ergotherapie. HBO Management in de Zorg. HBO Opleiding tot Verpleegkundige.
Hbo-opleiding toerisme Breda University of Applied Sciences.
Vind je de stap van havo naar hbo nét iets te groot of je bent niet toelaatbaar bij Breda University of Applied Sciences? Dan is het Maatwerktraject wat voor jou. Je studeert eerst twee jaar op mbo-niveau bij De Rooi Pannen in Tilburg of Breda. Dit sluit je af met een mbo-diploma toerisme niveau 4 Leidinggevende travel hospitality. Aansluitend studeer je verder aan deze opleiding, Tourism Management NL, of aan de Engelstalige variant Tourism Management en haal je na drie jaar je bachelordiploma.
Facility Management hbo-opleiding.
Houd mij op de hoogte. Een spetterend event organiseren, goede deals sluiten met leveranciers, een hip concept bedenken voor een leegstaand pand, een heerlijke lunch regelen of een warm welkom voor bezoekers. Dit zijn allemaal taken van een facility manager, want de facility manager zorgt voor de beleving. Al tijdens je opleiding kun je meewerken aan grote evenementen, zoals de Amstel Gold Race, de Redbull Race of de Valkenburger kerstmarkt. Duur 4 jaar, start in sept. Afstudeertitel Bachelor of Science. Eerstejaars studenten 150. Lees alles over de start van je opleiding., introductie en boeken op start.zuydnet. Chat met een student. Vraag de brochure aan download. Maak je profielwerkstuk bij ons. Houd mij op de hoogte. Schrijf je in voor deze opleiding. Opleiding in beeld. Deze opleiding ervaren? Over de opleiding. Over de opleiding. Wat ga je leren? Facility Management is een brede management opleiding met veel mogelijkheden.
Opleiding tot manager.
Voor al deze soorten managers zijn er korte en langere opleidingen, opleidingen voor beginners en gevorderden en gespecialiseerde opleidingen zoals ICT-management of retail management. Met andere woorden: de ultieme opleiding tot manager bestaat niet. Xander Wierenga, callcenter supervisor bij een verzekeringsmaatschappij.:
ROC.nl Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl ROC.nl.
Maak er gratis 1 aan! Er zijn nog geen favorieten toevoegd. Nederlandse Taal NT2. Help / FAQ. Test jouw talent! Uw aanbod plaatsen. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Test jouw talent! Het aanroepen van de pagina op deze wijze is niet mogelijk.

Contacteer ons