Huidverzorging Medik8

Medik8 is het eerste groene cosmetische merk welke alleen verkrijgbaar is bij dermatologen, cosmetische chirurgen, medische klinieken en skin care specialisten. Medik8 maakt alleen gebruik van farmaceutische kwaliteits-ingrediënten en klinisch bewezen technologieën.

 • Bio ingrediënten
 • Zijn SLES, SLS en sulfaatvrij
 • Zijn 100% vrij van parabenen
 • Zijn verpakt in FSC goedgekeurde verpakkingen
 • Bevatten geen synthetische kleur en geurstoffen

De voordelen van serums. Een paar geconcentreerde druppels voor een mooi huid. Serums zijn gemaakt van zeer kleine moleculen, zodat de huid ze snel absorbeert en ze diep in de huid terecht komen. Helpt bij UV beschadiging, opbouw van collageen, hersteld de elasticiteit en vocht huishouding van de huid. Vermindert huid roodheid zoals rosacea en couperose. 


Welk serum is geschikt voor mijn huid?

De 4 belangrijkste serums van medik8

 • Hydr8 Vitamine B5
 • Vitamine C-Tetra
 • Retinol Vitamine A
 • Red Alert

 

Hydr8 Vitamine B5 Serum Hyaluron

Krachtige vocht inbrengend serum. Herstelt de vochthuishouding bij alle huidtype. Bevat vitamine B5, die daadwerkelijk de huid verbetert en vocht vasthoudt.


C-Tetra / CE-Tetra vitamine C 

Een stabiel vitamine C product dat helpt UV beschadiging te herstellen en helpt bij de opbouw van collageen productie en het hersteld de elasticiteit en vocht van de huid.


Retinol3 TR™ vitamine A    

Retinol Nacht Serum is een licht snelle absorberende vitamine A serum. Het stimuleert en bevordert de aanmaak van collageen, verbetert de huidstructuur en verhoogt de hydratatie van de huid. De serum voorkomt het verschijnen van rimpels en kraaienpootjes wat leidt tot een zichtbaar mooiere structuur van de huid.

RED ALERT  serum

Kalmerend serum vermindert huid roodheid zoals rosacea en couperose. Red Alert serum bevat een hoge concentratie Teprenone dit geeft een intensief kalmerend effect op roodheid en rode gloed van de huid. Helpt de huid tegen dagelijkse invloeden van buitenaf en tegen anti aging.

Peeling

  

  

Een peeling verwijdert de dode huidcellen deze worden los geweekt en stimuleert de cel vernieuwing van de huid en voelt hij gladder en egaler aan. Door het verwijderen van deze huidcellen worden de poriën niet meer geblokkeerd waardoor de talgkliertjes minder kans hebben op verstoppingen en ontstekingen dus ook geschikt voor een onzuivere huid en acne huid. Tijdens het proces van het ouder worden gaat de kwaliteit van de huid achteruit. Zonneschade, roken, stress en hormonale veranderingen doen er nog een schepje boven op. 

Medik8 Peeling Ogen 15 min. 

Een chemische peeling voor rondom de ogen om lichte oneffenheden, lijntjes en huidveroudering te behandelen. Minimale downtime. De huid zal niet vervellen, maar licht vernieuwen gedurende 1 week. Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met de Medik8 Acne of Anti-Age peeling voor het gezicht en regelmatig (om de 3 tot 5 weken) worden herhaald.

Medik8 Anti Age Peeling 30 min.

Een chemische peeling voor het gezicht om lichte oneffenheden, lijntjes en littekens en huidveroudering te behandelen. Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met de Medik8 Peeling Ogen en regelmatig (om de 3 tot 5 weken) worden herhaald.

Medik8 BetaPeel 30 min.

Relatief milde peel die de strijd aangaat met verstopte poriën, mee-eters en onstekingen. Brengt snel acné onder controle en verlaagt het risico op toekomstige uitbraken en littekens. Ons advies is om 1 week voor de eerste BetaPeel een 30 minuten Reinigingsbehandeling te nemen voor het beste resultaat. Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met de Medik8 Peeling Ogen en regelmatig (om de 3 tot 5 weken) worden herhaald.

Medik8 WhitePeel 30 min.

Milde peeling speciaal ontwikkeld voor de huid met hyperpigmentatie. Een complete en zeer effectieve behandeling voor gezicht, hals en decolleté op basis van diverse ingrediënten met verhelderende eigenschappen. White Balance therapie helpt bij het voorkomen van de verschijning van donkere vlekken en egaliseert zichtbare tekenen van vroegtijdige veroudering. 

 

                          Prijzen Medik8 Peelings

 

                          Medik8 Peels los (AgePeel, WhitePeel, BetaPeel) €74,50

                          Medik8 Peels kuur 3 x (AgePeel, WhitePeel, BetaPeel) €185,- hele kuur

 

                          Medik8 Peels kuur 6 x (AgePeel, WhitePeel, BetaPeel) €370,- hele kuur

 

                          Medik8 EyePeel los €34,50

 

                          Medik8 Priming Kit (4 producten ter voorbereiding voor thuisgebruik) €165,-

 

 

Extra informatie Medik8 Peels

 • Behandelingsduur:  30 minuten
 • Aanbevolen kuur:  6 keer
 • Frequentie: elke 2 weken
 • Hersteltijd:  binnen 2 dagen

 

Medik8 Skin Needling

Deze behandeling wordt ook wel de Collageen Inductie Therapie (C.I.T) genoemd. De skinroller maakt duizenden microscopische kleine tunneltjes in de huid waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuwe collageen en elastine aan te maken. Deze tunneltjes zorgen er tevens voor dat actieve ingrediënten die op de huid worden aangebracht tot 200 keer beter worden opgenomen.

De huid wordt steviger, gladder en gezonder. Hierdoor verminderen rimpels en verdwijnen fijne lijntjes.

Skin Needling is een veilige behandeling voor met name:

 •  kraaienpootjes en fijne lijntjes
 •  rimpels
 •  littekens (acnelittekens)
 •  hyperpigmentatie
 •  huidverslapping

Prijzen Medik8 Skin Needling  30min.

 

1e behandeling incl. Medik8 Skinrolla Dermaroller

€ 110,00

Vervolgbehandeling 

€ 80,00

Kuur van 3 keer incl. Medik8 Skinrolla Dermaroller 

€ 250,00

Kuur van 6 keer incl. Medik8 Skinrolla Dermaroller 

€ 460,00