Zoeken naar analist

analist
Nieuws Analist.be.
Aspen Technology Inc en Basic Energy Services Inc. Woensdag EU-cijfers o.a. Budimex SA en GlaxoSmithKline PLC. Dinsdag cijfers VS o.a. Antero Midstream Corp en CH Robinson Worldwide Inc. Tweets by @Analistbe. 5 redenen om bij LYNX te beleggen. Analisten vacatures Belgiƫ.
Analist.
In een histologisch laboratorium onderzoek je weefselstukjes biopten op aanwezigheid van bepaalde ziekten, zoals infecties en goed of kwaadaardige gezwellen. In een cytologisch laboratorium doe je onderzoek naar ziekelijke pathologische afwijkingen van lichaamscellen. Je beoordeelt uitstrijkjes van het slijmvlies van de baarmoederhalsmond, maar ook preparaten van onder meer urine, sputum en buikvocht. Als microbiologisch analist werk je voornamelijk met micro-organismen, zoals bacteriƫn, schimmels en virussen.
Analist Wikipedia.
Een analist is een persoon die in hoedanigheid van zijn werk bepaalde analyses uitvoert. Er bestaan onder meer de volgende soorten analisten in verschillende disciplines.: Informatieanalist of Functioneel analist als verzamelnaam voor iemand die de taken van zowel Business analist als Technisch analist uitvoert.
Recentste adviezen van analisten Trivano.

Contacteer ons