Meer resultaten voor management opleiding hbo deeltijd

management opleiding hbo deeltijd
Post HBO Management ISBW.
Na een succesvolle afronding van alle modules ontvang je het diploma Post HBO Management van Hogeschool ISBW. ISBW is al 85 jaar dé toonaangevende managementopleider van Nederland. Een ISBW-diploma wordt dan ook hoog aangeschreven door het Nederlandse bedrijfsleven. De opleiding Post HBO Management duurt 1 jaar.
Deeltijd Associate degree opleiding Management in de Zorg Hogeschool Rotterdam. Combined Shape. Payoff.
Management in de Zorg deeltijd. Tweejarige Associate degree in het Nederlands, start in september en februari. Je werkt in de maatschappelijke dienstverlening en hebt de ambitie om door te groeien naar een meer coördinerende functie en meer verantwoordelijkheid? Dan is deze flexibele Ad iets voor jou. De zorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening staat de komende jaren voor grote uitdagingen: organisaties worden steeds platter georganiseerd, waardoor de zelfstandigheid van de teams steeds belangrijker wordt. Zon team met een operationeel leidinggevende en meer verantwoordelijkheden bij de teamleden is verantwoordelijk voor het totale dienstverleningsproces. Deze ontwikkeling zorgt voor een stijgende behoefte aan mensen die op operationeel niveau leiderschap kunnen laten zien. Met de Associate degree Management in de Zorg kun je aan de slag met jouw leiderschapskwaliteiten in de gezondheidszorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening. Deze 2-jarige hbo opleiding is gericht op alle aspecten van operationeel leidinggeven zoals het coachen van collegas en het coördineren van de werkzaamheden binnen jouw werkeenheid.
Management in de Zorg deeltijd Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Nijmegen Studiekeuze123.
Over de opleiding. Over de opleiding. Met de hbo deeltijdopleiding Management in Zorg en Dienstverlening deeltijd aan de HAN kun je je leidinggevende kwaliteiten verder ontwikkelen in zorg en welzijn. Met de bachelor Management in Zorg en Dienstverlening heb je de mogelijkheid om alles wat je leert over leiderschap, visie en beleid, samenwerking en coaching, veranderen en procesinnovatie direct te vertalen naar en toe te passen in je eigen werksituatie.
Meer dan 130 mbo-opleidingen in Leeuwarden en Heerenveen Friesland College.
Vind de opleiding die bij je past! Bouwkunde, Bouw Onderhoud. CIOS Sport Bewegen. Design, Ambacht Mode. Horeca, Bakkerij Management. Hout, Meubel Interieur. MBO Life Sciences. Media, Games IT. Pedagogisch werk Onderwijs. Podiumkunsten, Productie Events. Toerisme, Wellness Recreatie. Zakelijke dienstverlening Communicatie. Zorg, Service Welzijn. Toon opleidingen 145 Hulp bij je keuze Aanmelden.
Opleidingen.
Coaching en studieadvies. % ifclassName vakgebied'%' % else % %% %naam% % ifclassName vakgebied'%' vakgebied %%. Van korte trainingen, cursussen en masterclasses tot en met volledige Bacheloropleidingen, Masteropleidingen en Associate degrees. Zuyd Professional biedt een breed aanbod aan opleidingen en trainingen op diverse erkende niveaus. Voor iedere professional hebben wij voldoende keuze. Deel deze pagina op. 72 gevonden opleidingen. Toon filters Verberg filters. Het traject verloopt grotendeels digitaal. in overleg te bepalen. varieert: Heerlen Sittard. Adelante Zorggroep Hoensbroek. Maastricht Sittard Heerlen. Sorteren op: Startdatum aflopend. Heb je vragen en/of opmerkingen? Bel tijdens kantoor uren naar. 31 088 989 30 00. Nieuw Eyckholt 300. Nog niet helemaal overtuigd welke opleiding je wilt gaan volgen? Wij helpen je graag middels een vrijblijvend studieadvies. Meer dan 100 jaar expertise.
Gilde Opleidingen.
Vind de perfecte opleiding voor jou. Zoek Zoek opleiding. Doe de studiekeuzetest. Het Gilde Loopbaancentrum is er voor jou en al je vragen rondom werken en leren. Wij zijn Gilde Opleidingen. Welkom bij Gilde Opleidingen! Wij geloven in het echte werk.
Bouwmanagement Technische opleidingen HTI Amsterdam Deeltijd HBO bouwopleidingen.
De studenten van Bouwmanagement BUMI zijn in het bezit van een diploma HTI Bouwkunde, diploma hbo Bouwkunde, diploma hbo Civiel, diploma TU Bouwkunde of diploma TU Civiel. Studenten met een gelijkwaardig werk, denk en kennisniveau kunnen onder voorwaarden instromen. Dit wordt vastgesteld aan de hand van een Persoonlijke Ontwikkel Scan, inclusief een intakegesprek. Studieprogramma deeltijd opleiding Bouwmanagement. De opleiding Bouwmanagement BUMI duurt twee jaar. We werken in de opleiding aan de hand van het 4i-principe.: Door de inzet van docenten, trainers en sprekers die ervaring hebben op hun vakgebied, word je geïnformeerd en geïnspireerd. Vervolgens integreer je deze informatie door het maken van opdrachten en implementeer je het geheel door in je werkpraktijk de praktijkopdrachten uit te voeren. In het tweede jaar wordt de projectopdracht uitgewerkt en wordt afgesloten met een professioneel interview. Binnen het programma wordt van je verwacht dat je zelfstandig aan de slag gaat met de aangeboden literatuur, verbanden kunt leggen tussen de verschillende sprekers, trainers en docenten, colleges, workshops en bedrijfsbezoeken. Studieopbouw Bouwmanagement BUMI. De themas die aan bod komen zijn.: Bouwkosten en planning o.a. begrotingen, haalbaarheidsstudies, risicoanalyses. integratie van systemen, constructieve systemen, milieubelasting. Management in de bouw o.a.
Master Zorgmanagement deeltijd Erasmus University Rotterdam.
Master Zorgmanagement deeltijd. Heb jij hart voor de gezondheidszorg en passie voor organisatie en management? Ambieer jij een carrière als een kritisch denkende manager in de zorg? Dan is deze master zeker iets voor jou. Meer over de inhoud van deze opleiding.
Deeltijd opleidingen Hogeschool Saxion.
Direct naar de inhoud Direct naar de zoekfunctie. Navigatie openen Homepage. Opleidingen Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Cursus / nascholing. Studeren bij Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Ik wil mij inschrijven. Kosten en collegegeld. Vragen en contact. Onderzoek Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Onderzoek bij Saxion. Bedrijven en Instellingen Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Stage en Afstuderen. Opleidingen voor professionals. Samenwerken met Saxion. Over Saxion Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Werken bij Saxion. Lestijden en vakanties. Informatie voor leveranciers. Contact en locaties. nl Kies taal. International English saxion.edu. Navigatie sluiten Navigatie sluiten. Waar ben je naar op zoek?
Algemene Managementopleidingen NCOI Opleidingen en Trainingen.
Ga dan voor HBO Bachelor Management specialisatie Small business en ondernemerschap. Maar voor welke opleiding u ook gaat: bij alle NCOI-opleidingen krijgt u les van ervaren docenten die zelf ook werkzaam zijn in de praktijk. Zij weten dus precies wat u als professional nodig heeft. Algemeen management in deeltijd volgen.

Contacteer ons