Haarverzorging

Get Glam Hair and Beauty knipt en kleurt op eigen wijze door kwaliteitsstandaarden te combineren met de nieuwste inzichten en unieke innovaties. Get Glam Hair and Beauty wilt dat iedereen die een bezoek aan ons brengt zich op zijn gemak voelt en zich laat ontspannen tijdens een heerlijke behandeling! Graag luisteren wij naar uw wensen en adviseren daar waar nodig is. Wij zorgen ervoor dat u vol zelfvertrouwen en tevredenheid de deur uit gaat!

Het is voor ons moeilijk om een prijs te geven voor een special color treatment zonder het haar gezien te hebben. Prijzen voor dit soort behandelingen hangen geheel af van de lengte, dikte, huidige haarkleur en de gewenste haarkleur. Voor een accuraat prijsindicatie’s adviseren wij u om langs te komen, zodat we uw haren kunnen bekijken en uw wensen kunnen bespreken.

Producten
Wij werken met professionele haarverzorgingsproducten en haarkleuring van Artistique, Jean Paul Myne, sinds kort ook met het Amerikaanse merk Pravana.

PRAVANA haarkleuring

In Amerika is dit merk voor de 4e jaar op rij de Stylist Choice Award winnaar.
Wij zijn gestart met de kleuring Chromasilk van PRAVANA. De Chromasilk is verrijkt met pure zijde en keratine amino zuren die een langdurige glans en houdbaarheid geven. Daarnaast werken wij ook met de Blonde Wand van PRAVANA die uw haar tot 7 levels in 10 seconden kan oplichten zonder uw haar te beschadigen! 

Jean paul myne
KERATIN GOLD EXCLUSIVE SMOOTHING TREATMENT

Keratine Gold, is de nieuwe evolutie als het gaat om ”hair smoothing”.

Door de gepatenteerde formule van aminozuren en stamcellen, verkregen uit zure appels die worden gekweekt in Zwitserland, is het nu mogelijk het haar permanent te stijlen zonder dat het beschadigd. Bij deze behandeling wordt het haar permanent glad gemaakt en dient de uitgroei iedere 6 tot 10 maanden bijgewerkt te worden. Het haar voelt na de behandeling sterk, zacht en glad aan. Keratin gold is volledig vrij van Formaldehyde en daarom niet schadelijk voor zowel het haar als de gezondheid.

EVOLUTION PRO ANTI-FRIZZ
Evolution Pro Anti-Frizz is een behandeling tegen pluis/ kroeshaar. Het bevat natuurlijke ingrediënten die het haar krachtig maken, glanzend en zacht voor een lange periode. Aanbevolen om krullen te verzachten en pluis weg te nemen voor circa 3 maanden. Voor langdurig effect dient de behandeling iedere 3 maanden te worden herhaald. 

OIT OXILOCK PLASMA

Oxilock plasma zorgt er dankzij haar drievoudige herstelvermogen voor dat haar dat beschadigd is door agressieve of chemische behandelingen er weer gezond, glanzend en sterk uit gaat zien. 

Oxilock plasma vermindert het afbreken van het haar met 98%, zodat kleurspecialisten grenzen durven en kunnen verleggen. 

Ook geschikt voor ‘poreus’ haar, dat is beschadigd of verzwakt door chemische behandelingen.

Visagie en hairstyling
Heeft u een feestje, gaat u trouwen of heeft u een andere gelegenheid waarop u extra mooi voor de dag wilt komen? Visagiste Houda zorgt ervoor dat u er uit ziet zoals u dat wilt, passend bij de gelegenheid waar u naar toe gaat. Wilt u een extreme make-up look of juist een zeer natuurlijke look? Alles is mogelijk.

Test of proefmake-up
Heeft u een bruidsmake-up nodig of een make-up voor een andere gelegenheid, dan kan het zo zijn dat u eerst graag advies wilt hebben en een proefmake-up. Middels een proefmake-up kunnen we samen met u bepalen welke look het beste bij u past en de stijl zo aanpassen dat aansluit bij uw wensen. Zo bent u zeker dat uw look perfect is op de dag van uw bruiloft of feest.

Hairstyling

Get glam hair and beauty biedt onbeperkte mogelijkheden door middel van creatieve en vernieuwende ideeën, die op iedere klant persoonlijk worden afgestemd.

Deze frisse kijk op kapsels wordt niet alleen ontwikkeld met behulp van diverse cursussen, maar ook door een goede communicatie met de klant.

Hoe werkt Olaplex?

Hoe werkt Olaplex, hoe zorgt het ervoor dat u uw haar op een veilige manier kunt laten verven? Het product maakt gebruik van een bijzonder ingrediënt, op basis van de originele chemie die verbindingen vermenigvuldigt en erin slaagt om kapotte verbindingen te repareren. De ontwikkeling van Olaplex startte met werk van de vooraanstaande doctoren in de materiaalkunde en chemie, te weten Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker. Olaplex vormt de eerste uitvinding van dit ‘dream team’, zonder siliconen of olie. De chemische samenstelling helpt verbindingen te herstellen en voorkomt belangrijke beschadigingen hieraan. Het is vooral de ervaring van anderen die natuurlijk boekdelen spreekt, vrouwen die hier gebruik van maken zijn razend enthousiast.

De voordelen van Olaplex

  • Olaplex kan toegevoegd worden aan permanent behandelingen
  • Olaplex vormt een goede aanvulling op keratine behandelingen
  • Olaplex werkt uitstekend op hairextensions

Olaplex behandeling bij Haarvisie

Olaplex is beschikbaar op twee verschillende manieren, we kunnen het gebruiken als hulpmiddel of nieuwe thuisbehandeling. Olaplex is verkrijgbaar vanaf 20 euro bovenop de prijs van de kleuring. Als hulpmiddel draagt Olaplex Bond Multiplier No.1 bij aan de ontkleuring of kleuring waar je gebruik van wenst te maken. Vervolgens werken we met Olaplex Perfector No.2 op het moment dat de kleur is uitgespoeld. De aanvullingen zorgen ervoor dat er geen afbraak plaatsvindt tijdens de kleurbehandeling, waardoor je hier op een veilige wijze gebruik van kunt maken. Je haar blijft in uitstekende conditie, terwijl de prachtige kleur zorgt voor een stralend resultaat.

Daarnaast is Olaplex beschikbaar als thuisbehandeling, we maken in dat geval gebruik van de professionele Olaplex Hair Perfectore No.3 Take Home, die je bij ons in de salon kunt kopen.