Meer resultaten voor fysiotherapie

fysiotherapie
Fysiotherapie Maastricht UMC.
Zie ook de interactieve plattegrond voor route naar de afdeling Fysiotherapie. Voor het maken van afspraken of voor eventuele vragen is de afdeling Fysiotherapie telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren via telefoonnummer 043-387 71 46. Lees meer informatie in de folder Fysiotherapie.
MTP Fysiotherapie: voor professioneel en snel herstel zonder wachttijden.
MTP Fysiotherapie is een middelgrote praktijk met onder andere algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, orthopedische manuele therapie, craniofaciaaltherapie, echografie, shockwave, dry needling, medical taping en rocktape. Daarnaast werken wij in onze praktijk samen met osteopathie, een psychomotorisch beweeg therapeut, sport diƫtist, personal trainers en een sport en ontspanningsmasseur.
ViVa! Zorggroep // Zorg Behandeling Fysiotherapie.
E-mailadres van de ontvanger. De kosten voor fysiotherapie worden betaald vanuit de basisverzekering en eventueel na twintig behandelingen vanuit uw aanvullende verzekering. Vraag ernaar bij uw verzekeraar of bespreek het met uw fysiotherapeut. Voor de bewoners in het verpleeghuis wordt fysiotherapie voorgeschreven door de specialist ouderengeneeskunde.
Fysiotherapie Oudewater Home.
Bekijk meer Bekijk minder. De stijging van kosten voor fysiotherapie is een mythe kngfperiodnl.; De kosten voor fysiotherapie schommelen al jaren rond de 1comma5; miljardperiod; Daarvan komt ongeveer een 0comma5; miljard ten laste van de BV en ongeveer 1 miljard ten laste van de AVperiod; In.
Fysiotherapie basisverzekering extra vergoeding 2020.
Ga direct naar de aanvullende vergoedingen voor fysiotherapie. Fysiotherapeuten kunnen zich specialiseren in verschillende vakgebieden, zoals.: Vergoeding basisverzekering volwassenen. Vergoeding vanuit het basispakket voor volwassenen.: Soort fysiotherapie Dekking basisverzekering Eigen risico. Fysiotherapie bij een chronische aandoening die staat op de chronische lijst.
Fysiotherapie Stevenshof Gezondheidscentrum Stevenshof.
Tijdens deze ontwikkelingsfase kunnen er afwijkingen opgemerkt worden bij uw Vervolgd. Fysiotherapie Stevenshof inhoud. Voet en Enkel Netwerk. Fysiotherapie bij COPD. Fysiotherapie bij bekkenbodemklachten. Medical Taping met Cure-tape. Afspraken en contact. Fysiotherapie zonder verwijzing. Vergoeding en tarieven. Links over fysiotherapie.
18728 fysiotherapeuten in Nederland.
In 2 Fysio, Waddinxveen. Acibadem International Medical Center, Amsterdam. Oedeemtherapie en Fysiotherapie Jansen, Assen. Fysio Barendrecht, Barendrecht. Paramedisch centrum Luxor, Zeewolde. Sento Medical Amsterdam Fysiotherapie en Manuele therapie, Amsterdam. Fysiotherapie en Training Coevorden, Coevorden. Fysiotherapie Vijverlaan, Dordrecht. Fysiotherapie Amazone, Dordrecht.
Wouter Herfkens Fysiotherapie Wouter Herfkens Fysiotherapie.
Welkom op de website van Herfkens Fysiotherapie. Herfkens Fysiotherapie is een moderne plus fysiotherapiepraktijk, waar gewerkt wordt volgens de laatste inzichten binnen de fysiotherapie. Ons team, bestaande uit zes professionele, enthousiaste collegas, streeft naar optimale zorg en kwaliteit. Tevens hechten wij aan maximale persoonlijke begeleiding.
Pluspraktijk met strijdkreten: move to cure en multidisciplinair Fysiotherapie GCN.
Dit wil zeggen dat wij aanvullende afspraken hebben met deze zorgverzekeraars over de te leveren zorg als pluspraktijk. Dit is een interactieve fysiotherapie check. Door de vragen te beantwoorden en de tests uit te voeren, krijgt u een indicatie van uw mogelijke aandoeningen en kan u vervolgens een afspraak maken.
Starten met de voltijdopleiding Fysiotherapie HAN.nl.
Als je ook bij een andere hogeschool deel wilt nemen aan de decentrale selectie, hoef je je bij HAN Fysiotherapie niet via Studielink aan te melden, aangezien je in dat geval waarschijnlijk bij de andere hogeschool moet zijn ingeschreven bij Studielink.

Contacteer ons