Op zoek naar cursus?

cursus
EF INTENSIEVE CURSUS EF Taalreizen 18 jaar EF.
Dat is waarom studenten zich inschrijven voor minimaal 3 tot 6 weken. Houd in gedachten dat studenten van de intensieve cursus 25 tot 50% sneller vooruit gaan. Een 6-weekse cursus zorgt er voor dat de meeste studenten een heel niveau omhoog gaan.
Cursus zelfvertrouwen: in 1 dag sterker in je schoenen Assertief.nl.
Onder begeleiding van een ervaren docent gaan we vervolgens laag voor laag dit zelfvertrouwen opbouwen. Door middel van wetenschappelijk bewezen technieken en methodes leren we je tijdens de zelfvertrouwen cursus omgaan met de meest netelige situaties gepersonaliseerd op jouw eigen pijnpunten.
Thuisstudie: 300 cursussen en opleidingen.
Een thuisstudie van Laudius is een bijzonder prettige manier om te werken aan je carrière of persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je met een thuisstudie een basis leggen voor een nieuwe creatieve hobby waar je nog jaren plezier aan zult beleven.
CIVAS Opleidingen. Haal meer uit jezelf!
Orthomoleculaire voeding wint aan populariteit. Steeds meer mensen ontdekken hoe ze met een orthomoleculair voedingspatroon hun gezondheid en weerstand kunnen beïnvloeden en klachten kunnen herstellen of voorkomen. 4 minuten leestijd. Alle ins en outs over beroepsverenigingen. Onze opleidingen zijn geaccrediteerd bij verschillende beroepsverenigingen.
Illustrator cursus Officiële Adobe cursussen bij DWM Trainingen.
Deze Adobe Illustrator training wordt vaak gecombineerd met andere trainingen. Zo kun je bijvoorbeeld een complete DTP cursus samenstellen door deze training met de Adobe InDesign cursus en Adobe Photoshop cursus te combineren. Daarom krijg je op de tweede en eventueel derde en vierde training 10% korting.
VCA Cursus VCA Basis, VCA-VOL en VIL-VCU. Inclusief VCA examen.:
Uit onze ongekende hoge slagingspercentages blijkt dat studeren voor VCA met interactieve e-learning modules vele malen effectiever is dan conventionele leermethodes zoals deelnemen aan een klassikale sessie. De theorie in de e-learning modules sluit naadloos aan op het officiële VCA examen dat inbegrepen is in het cursuspakket.
Cursussen en bijeenkomsten.
Type: Cursus GGD Hollands Noorden biedt al enkele jaren de cursus Positief Opvoeden voor onze opvoeders aan. Deze cursus bestaat uit vijf groepsbijeenkomsten van twee uur waarin je informatie krijgt en opvoedingsvaardigheden leert. Deze cursus is nu ook als een online cursus te volgen en is bijvoorbeeld handig voor ouders die met vervoers of kinderopvangproblemen zitten.
bol.com A Course in Miracles Een Cursus in Wonderen ebook, Dr. Helen Schucman Scribe.
De cursus richt zich dus op het helen van relaties en waardoor ze heilig. De Tekstboek' presenteert de theorie van de cursus en heeft ingebouwd in zijn studie van de ontwikkeling van de ervaring van vergeving, dat is de Cursus doel voor de student.
Biomedic Academy Echografie cursus voor elk specialisme!
Op vrijdag 18 juni en zaterdag 19 juni 2020 organiseert Biomedic B.V. wederom een 15, daagse veterinaire echografie cursus voor. Veterinaire echografie cursus Cardio Vasculair. vrijdag, 25 juni 2021. Deze echografie cursus is voor dierenartsen met weinig of geen ervaring op het gebied van veterinaire cardiografie.
Korting op cursussen woonbond.nl.
Daarnaast is het mogelijk om cursussen op maat af te spreken. De cursus wordt dan gegeven op een dag en tijdstip dat het u schikt en op een locatie die bij uw wensen past. Ook de inhoud van de cursus kan op uw specifieke behoeften worden afgestemd.

Contacteer ons